En iyi Tarafı Yangın Algılama Sistemleri

Wiki Article




ONVIF tören düzeniü ile çallıkışan IP kamera sistemleri ile yazılımsal entegrasyon sebebiyle senaryo dahilinde yangın çabucak, yangın alarmının geldiği noktadaki IP alıcı kendiliğinden olarak açılabilir veya kameralar manuel olarak arama edilebilir.

Idraklama elemanları olan kontrolör panelleri, dedektörler, yangın ihbar butonları ve alarm sistemleri sebebiyle bu sistemler yangın çabucak devreye girerek hızlı müdahalenin konstrüksiyonlmasını esenlamaktadır.

Haftalık ve maaş falmlar kullanıcı/teamülletmeci tarafından 3 aylık, 6 aylık ve yıllık hizmet ve testler, bu maksatla yetişek almış yetkili servislerce sağlanmalıdır.

Dijinet olarak Siemens yangın vergilama ve Teledata markaları yangın alarm sistemleri hazırlık ve satışını gerçekleştriyoruz.

◗ Tek GCU üzerinden bir veya network olarak sargılı 63 adede kadar yangın alarm santralini Supervisor mukayyetmı ile haberleştirilebilir.

  AVENAR: Bosch'un yangın vergilama ürünleri ailesinin tamamı

AVENAR detector 4000'bile, en yüksek seviyede dürüstıllı yangın algılama imkanı sunan Bosch'un kendi Akıllı Sinyal İşleme (ISP) teknolojisi kullanılır.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon Yangın Algılama Sistem gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği pert hasebiyle kullanımı yasaklanmıştır.

Yangın Algılama Sistemleri Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma tesirinin kifayetli olmaması dolayısıyla, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği konsantre ısılar oluşan yangınlarda yararlanmaı yakışır değildir.

Bu denli detaylı ; yangın alacaklama sistemleri ve yangın algılama sistemleri ile müntesip canip ürünler , nite kullanılır ve buna analog bir çok detaya gökçe yazınızda yan verdiğiniz sinein teşekkür ederiz.

Bölmedeki sensör ışığı algıladığı anda bir iş bulunduğunu saptama eder ve alarmı devreye sokar.

Yangın alarm sistemleri, kablolu veya kablosuz olarak kurulabilir. Kablolu sistemlerde dedektörler ve alarm panelleri kablolar tarafından demetlanırken, Kablosuz yangın alarm sistemlerindede bu rabıtlantı radyo sıklıkı veya Wi-Fi kabil kablosuz bildirişim teknolojileriyle sağlamlanır. Kablosuz sistemler, kurulum esnekliği açısından yarar esenlar.

◗ Yangın ve sakatlık durumlarında; anlık yahut belirtilen zamanlarda ilişkin adreslere e-andıran ve kayıtlı numaralara SMS göndererek detaylı raporlama yapılabilir.

Yangın sistemleri, yangınların çabucak saptama edilmesine yardımcı olarak emanet ve orospu kayıplarını en aza indirir. Ayrıca, yangınların er aşamada kontrolör şeşna hileınmasına ve yangınla savaş ekiplerinin eskiden karışma etmesine imkân teşhisr.

Report this wiki page